Čas prípravy 13 hod.

Suroviny : Vypracoval Bezlepkový pekár.sk – autorský recept

  • 105 g. kvások
  • 400 g. vody
  • 400 g. bielej múky schär Mix B
  • 1 lyžička soli
  • 1/3 malej lyžičky med
  • 7 g. masť

Postup : Vypracoval Bezlepkový pekár.sk – autorský recept. Múku vodu kvások a med spolu dobré premiešam pridám soľ a nakoniec masť. Vypracujem cesto v ktorom sa mi múka úplne premení na hladkú hmotu a vytvorí nelepivé cesto. Pridám masť a domiesim spolu všetky suroviny. Nechám kysnúť 11 hod. Preklopím si cesto na podložku a vytvarujem požadovaný tvar. Nechám hodinu odstáť na papieri vyhrejem rúru na 220 °C potom znížim teplotu a pečiem hodinu bez zápary pri 200°C.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *