Čas prípravy 7 hod.

Suroviny :  Vypracoval Bezlepkový pekár.sk

  • 120g . kvások (použila som ryžový)
  • 370 g. vody
  • 100 g. múky NF – Integrále
  • 260 g. Liana Brad dark mix
  • 30 g ryžová múka polohrubá
  • 1 lyžička soľ
  • 7 g. masť

Postup :  Vypracoval Bezlepkový pekár.sk Kvások si rozpustím vo vode pridám múky zmiešané so soľou. Vypracujem suroviny tak – aby sa dobré spojili a pridám masť vymiesim cesto ktoré je vláčne a nelepí sa. nechám 6 hod. zakryté na linke kysnúť. Vytvarujem si štyri rovnaké časti do bagetky a nechám 35 min. na papieri alebo vo forme narezané odstáť. Vyhrejem rúru na vysokú teplotu a pečiem pri 200°C 25 -30 min. bez zápary. (nepotieram ničím). V prípade že zameníte múky a pomer v ceste nedosiahnete rovnaký výsledok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *