Čas prípravy: 90 min.

Chutná bezlepková veka

Suroviny:Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • 1/3 droždia (čerstvé)
  • – 400g Mix B (schär)
  • 1/2 lyžičky soli
  • 1 lyžička medu
  • 4dcl.vody
  • 1 malý surový zemiak

Postup:Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
droždie rozpustím v 1 dcl. vody, pridám múku Mix B (schär), soľ, med, vodu a pridám surový strúhaný zemiak. Všetko spracujem spolu na redšie a vláčne cesto, ktoré sa skoro nelepí a pridám lyžicu oleja vypracujem cesto. asi 40 min.kysne. Potom si na pomúčenej doske tvarujem bagetky a pečiem asi 30 min. pri 200°C bez zápary

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *