Čas prípravy 9 hod.

Suroviny : Vypracoval Bezlepkový pekár.sk – autorský recept

  • 110 g. Ryžový kvások
  • 100 g. Tapioka
  • 190 g. Ryžová
  • 150 g. Pohánková
  • 1 lyžička soli
  • 1/3 lyžičky med
  • 260 g. vody
  • 7 g. masť

Postup : Vypracoval Bezlepkový pekár.sk – autorský recept : kvások si rozpustím v časti vody pridám ryžovú múku jemne premiešam – pridám soľ, tapioku, pohánku a med, dolejem všetku vodu a postupne prepracujem suroviny aby sa mi spojili. Pridám masť a vypracujem cesto ktoré sa nelepí. Nechám zakryté na linke pracovať 7 hod. Potom si vyklopím na pomúčenú podložku a tvarujem bochník podľa potreby. Uložím na plech vystlaný papierom a nechám 1 hod. kysnúť. Jemne narežem ja som ničím nepotierala. Pečiem vo vyhriatej rúre teplovzdušnej 49 min. pri 200°C bez zápary.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *