Čas prípravy 8 hod.

Suroviny : Vypracoval Bezlepkový pekár.sk – autorský recept

  • 90g. Ryžový kvások
  • 350 g. múka Mix Per Pane
  • 350 g. vody
  • 1/2 lyžičky soľ (kávová)
  • 1/2 lyžičky masť domáca

Postup: Vypracoval Bezlepkový pekár.sk – autorský recept
Kvások si rozpustím vo vode, pridám všetku múku do ktorej som zamiešala soľ. Vypracujem suroviny spolu – tak aby sa spojili. Pridám domácu masť a dobré premiešam. Nechám kysnúť 7 hod. Vykysnuté cesto si preklopím na podložku a rozdelím na rovnaké diely. Vytvarujem žemle uložím na papier posypem a jemne narežem. Nechám stáť 30 min. Pečiem bez zápary v teplovzdušnej fritéze 35 min. na 220°C.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *