Čas prípravy 70 min.
Suroviny : Vypracoval Bezlepkový pekár.sk
- 1/2 balíčka sušené droždie
- 350 g. múka NF – Mix Per Pane
- 3,5 dcl. vody
- 1/2 lyžičky soľ
- 7g masť domáca
Postup : Vypracoval Bezlepkový pekár.sk Droždie si rozpustím vo vode pridám dve lyžice múky nechám odstáť 10 min. doložím – Múku dolejem vodu soľ a vypracujem cesto kde sa mi úplne premenila múka na hladkú hmotu (bez hrudiek). Pridám masť a cesto premiešam na vláčne a dobré prevzdušnené nelepivé. Nechám zakryté 40 min. kysnúť. Vyklopím na podložku vytvarujem dva sendviče jemne narežem a potriem olejom. Vyhrejem si rúru naplno – potom upravím teplotu na 200°C a pečiem 20 -25 min. Pečiem bez záparí. V prípade potreby recept si skopírujte cez link na webe Vypracoval Bezlepkový pekár.sk