Čas prípravy 70 min.

Suroviny :  Vypracoval Bezlepkový pekár.sk

  • 1/2 balíčka sušené droždie
  • 350 g. múka NF – Mix Per Pane
  • 3,5 dcl. vody
  • 1/2 lyžičky soľ
  • 7g masť domáca

Postup :  Vypracoval Bezlepkový pekár.sk  Droždie si rozpustím vo vode pridám dve lyžice múky nechám odstáť 10 min. doložím – Múku dolejem vodu soľ a vypracujem cesto kde sa mi úplne premenila múka na hladkú hmotu (bez hrudiek). Pridám masť a cesto premiešam na vláčne a dobré prevzdušnené nelepivé. Nechám zakryté 40 min. kysnúť. Vyklopím na podložku vytvarujem dva sendviče jemne narežem a potriem olejom. Vyhrejem si rúru naplno – potom upravím teplotu na 200°C a pečiem 20 -25 min. Pečiem bez záparí. V prípade potreby recept si skopírujte cez link na webe  Vypracoval Bezlepkový pekár.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *