Čas prípravy 50 min.

Suroviny na prípravu cesta :Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • 5 vajcia
  • 4 lyžice múky Mix C (schär)
  • 2 lyžice múky ryžová polohrubá
  • 1 dcl. olej
  • 1 dcl. studenej vody
  • 4 lyžice kryštálový cukor
  • 1 lyžica kakao

Suroviny na prípravu plnky :Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • 1 Tvaroh jemný (kelímok 250g.)
  • 1 šľahačka na šľahanie ( podľa toho akú znesiete)
  • 1/2 balenia maslo
  • 1 vanilkový cukor

Iné : Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • Ovocie podľa sezóny
  • Plech a papier na pečenie

Postup :Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
Žĺtky a cukor si vyšľahám do penista, prilejem vodu, pridám múku a prilejem olej vymiešam zmes spolu a pridám kakao. Potom si vyšľahám bielky na tuhý sneh. ktorý zamiešam zľahka do zmesi. Spoločnú zmes vylejem na plech na papier. Pečiem vo vyhriatej rúre 18 min. Bez zápary.

Postup pri kréme :
Maslo, vanilkový cukor a tvaroh si vymiešam spolu vysypem a rozotriem na vychladnutú piškótu pridám vyšľahanú smotanu (šľahačku) na vrch si poukladám ovocie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *