Čas prípravy  4 hod.

Suroviny :Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • 4 veľké polievkové lyžice Ryžovej múky
  • 3 veľké polievkové lyžice Zemiakovej múky
  • 1 polievková lyžica ryžová kvások
  • 1 dcl. vlažné mlieko
  • 1/2 dcl. vlažnej vody
  • 1 polievková lyžica oleja
  • Štipka soli
  • Trochu hnedý cukor
  • 1 malá kávová lyžička masla
  • jeden malý surový zemiak (nastrúhaný na jemno)

Iné :Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • Kečup
  • Syr
  • Zelenina
  • Šunka
  • Korenie na pizzu

Postup: Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
Múku ryžovú, zemiakovú, maslo cukor, kvások a mlieko zmiešame spolu pridáme olej. Všetky suroviny spracujeme na cesto ktoré sa nelepí. Necháme kysnúť prikryté voľne na linke tri hodiny. Potom si cesto rozdelíme na dve časti. Rozvaľkáme rovno na papieri na pečenie oval. Poukladáme si suroviny ..podľa toho na aké máme chuť, alebo aké môžeme jesť. Dáme do vyhriatej rúry na 200°C asi na 25 min.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *